Føma Kasseapparater ApS

70 27 44 11

Vores moderne PC-kasser med Touch-skærme er som skabt til restauranter og cafeer.

Restaurant

De fleksible skærmbilleder og det special tilpassede ekstra udstyr giver alle muligheder for at indrette et kassesystem, der passer præcist til behovet i den enkelte restaurant.

En PC-Terminal opfylder naturligvis alle normale krav til et restaurant-system, som f.eks. bordtvang, mellemregninger, individuelle tjener-rappporter og meget mere.

Bord-sider

Man kan lave overskuelige bord-sider, hvor man nemt har overblik over, hvordan restauranten er besat. Nye medarbejdere eller vikarer kan ekspedere alle bordnumre med det samme, simpelthen ved at trykke på bordet på skærmen – der er ingen oplæringstid i nummersystemer og færre fejl! Ud over at markere med farver om bordet er besat eller ledigt kan man desuden se om det trænger til at blive besøgt eller ryddet af, samt hvor meget der er købt for, ankomst-tiden med mere.

Håndterminaler

 

Køkkenprinteren

Køkkenprinteren giver løbende bon’er til køkken-personalet og kan forsynes med en køkken alarm, der med et 100dB kraftigt lydsignal sikrer, at ingen beskeder overhøres! Selve køkken bon’erne kan indrettes på næsten lige så mange måder som der er køkkener!