Føma Kasseapparater ApS

70 27 44 11

Det vigtigste ved kassesystemer til kantiner er hastighed, hastighed og atter hastighed.

Kantine

Alt ved kantine-kassen skal være optimeret til at give en hurtig, sikker og nem betjening, også i myldretiden!

Et moderne, PC-baseret kantinesystem med Touch-skærm opfylder alle krav til hastighed, betjeningsvenlighed og muligheder for ekstra udstyr.
I en kantine med betjening vælger man ofte at sætte en stregkode scanner på kassen, så alle varer med stregkode kan sælges hurtigt og ubesværet – lige som i et supermarked. Scannere findes i flere udgaver – både til håndbrug og til bord-montering.

Man kan som i andre butikker vælge mellem to forskellige Dankort-løsninger: 2-delt Dankort, hvor Dankort ekspeditionen fungerer separat udenom kassen, og så vores Integrerede Dankort, hvor hele Dankort løsningen foregår let og ubesværet på touch-skærmen.
Mange kantiner og firmaer har specielle kundekort eller betalingskort løsninger. Det kan enten være et “ansat-kort”, “adgangs-kort” eller “ID-kort” man har i forvejen, der kan udbygges til at fungere som kantinekort også.

Ét sted man ofte ser løsninger med kantine-kort er i selvbetjente kantiner, hvor de ansatte selv ekspederer deres frokost på skærmen og “betaler” med kort.

Selvbetjening frigør kantinepersonalet til andre opgaver, og med et moderne Touch-skærm system kan man tilpasse skærmen, så det ikke er noget problem for kunderne at klare ekspeditionen selv.

Vores kantineløsninger kan naturligvis kobles sammen med forskellige regnskabs- og bogholderi-systemer, eller vi kan hente og aflevere salgs-tal og kundeoplysninger elektronisk, direkte til virksomhedens bogholderi.