Føma Kasseapparater ApS

70 27 44 11

Vores spændende nyhed Pos-It er specielt udviklet af danske programmører til butikker og detailhandel.

Butik

Her er fokus lagt på tre ting: Enkelthed, overskuelighed og sikkerhed. Systemet er beregnet til vedligeholdelse af et meget stort og varieret varelager og til hurtigt og overskueligt salg af de mange, forskelllige varer.

Pos-It er et totalt detailsystem bestående af selve kasseprogrammet, varestyring, lagerstyring og debitor / kreditor finans-bogholderi, alt fuldstændigt sammenhængende og integreret. Typisk vil kasse-delen køre på touch-PCer på skranken, mens kontor-funktionerne kan installeres på en anden PC, hvor man måtte ønske det.

touch-skærme

Ved at benytte touch-skærme kan man ekspedere i kassen på alle tænkelige måder: Man kan ekspedere de mest solgte varer og tilbud direkte med taster på skærmen eller man kan scanne eller indtaste PLU-nummeret på varen.
Specielt til f.eks. tøj-branchen tilbyder Pos-It familiestyring, så man ved opslag på ét PLU nummer (“hvid skjorte str. 42″) kan linke til alle øvrige varer i samme familie (“hvide, blå og sorte skjorter, str. 38 til 54″).

Pos-It kan give ægte mix-match rabatter, både indenfor en familie, en varegruppe eller udvalgte varer på tværs af varegrupper, og rabatten fordeles automatisk mellem de solgte varer. Man kan styre kommision / konsignationsvarer, elektronisk fakturering, meget nem og intuitiv kassekladde, mulighed for lokationsstyring af flere butikker og meget, meget mere.

Detail-systemet Pos-It er naturligvis fuldt integreret med Dankort og øvrige betalingskort, og der er gavekortstyring med både udstedelse, modtagelse og fuldstændig kontrol på hvilke gavekort numre på hvilke beløb man har udestående.
Kort sagt – med Pos-It er Din butik klar til salg nu og i fremtiden.