Føma Kasseapparater ApS

70 27 44 11

I Cafeterier er effektiviteten i højsædet: Man skal være i stand til at håndtere store ryk-ind på én gang.

cafteria

I Cafeterier er effektiviteten i højsædet: Man skal være i stand til at håndtere store ryk-ind på én gang. Man arbejder også ofte med meget skiftende personale, så det er vigtigt, at kasse-systemet er hurtigt at lære og let at bruge.

Med et moderne PC-baseret system der kører med touch-skærme, kan alle varer og priser styres centralt, så ekspedienterne bare behøver trykke på den rigtige tast eller scanne varen med en stregkodescanner. Ikke noget med at huske priser eller varegrupper – bare man kan ramme den rigtige vare på skærmen, så går resten af sig selv.

Stregkodescanner

Især når der er mange kioskvarer og andre stregkodede varer på hylderne (aviser, blade, tobak, sodavand, slik m.m.) anbefaler vi en stregkodescanner, da det er langt den letteste og hurtigste måde at sælge disse varer på.
Med en integreret dankort-løsning går betaling med dankort eller andre betalingskort næsten af sig selv: En Dankorttransaktion kan bogstaveligt talt klares med ét tryk på tasten “Dankort”! Lettere kan det ikke være.

Køkkenprinter

Selve det at håndtere madbestillinger klares også som en leg: Hvis man har en køkkenprinter er der f.eks. mulighed for at lave en seperat slip med bestillingens- nummer, så den let kan råbes op, når maden er færdig.