Føma Kasseapparater ApS

70 27 44 11

Den optimale løsning for nutidens og fremtidens bagerbutikker er PC-baserede løsninger.

Med PC’er i netværk og touch-skærme får man fuld fleksibilitet, stabilitet og mulighed for at integrere f.eks. økonomisystem, Dankort og diverse ekstraudstyr.

Vores program opfylder alle krav til et kassesystem i en bagerbutik – og hvis man vil have flere muligheder kan vi arbejde sammen med flere af de største regnskabs- og bogholderisystemer specialudviklet til bagerbranchen.

Vi kan koble flere butikker eller filialer sammen, og vi kan tilbyde service direkte på master-kassen i den enkelte butik via Internet.
Touch-skærmen med de specielt tilrettede skærmbilleder, der passer til den enkelte butik giver hurtig adgang til flere hundrede vare-taster, alle konto-kunder, betalingsarter og meget mere.

Ekstraudstyr

Vi leverer også alt i ekstraudstyr, lige fra pengeskuffer, bonprintere ogkundedisplays til mere avancerede tilbehør.
Vi kan naturligvis levere to-delte Dankort-løsninger, hvor Dankortet fungerer helt uafhgængigt af kassen. Mange vælger dog vores Integrerede løsninger, hvor al Dankort-ekspedition på ekspedient-siden foregår på Touch-skærmen. Denne løsning er meget nem og hurtig i brug, og man undgår dumme tastefejl, hvor der f.eks. hæves 120 øre i stedet for 120,00 kr.

Stregkodescanner

Ofte vælger man at koble en stregkodescanner på kassen for at lette salget af slik, mejerivarer, tobak, aviser, pålæg og andre fremmedvarer med stregkoder. Det giver en hurtig og præcis betjening og fuldt overblik over, hvor godt den enkelte vare sælger.
Mange bagere vælger at udstede magnetkort til deres kontokunder, for at gøre betjeningen lettere og øge sikkerheden. Med et kundekort i hånden er både kunden og butikken sikker på, at en konto ikke misbruges, og man er samtidigt sikret mod ekspedient-fejl – f.eks. indtastning af forkert kontonummer. Alle vore PC-løsninger kan leveres med kortlæsere – flere som en diskret indbygget enhed i skærmen (se billede).

Ekspedienter

Hvis man vil holde styr på omsætning og pengebeholdning for den enkelte ekspedient kan man sætte ekspedient-nøgler på kasserne. Der er således aldrig tvivl om, hvem der har slået hvad ind og ud på kassen!
Hver ekspedient kan evt. have sin egen pengeindsats med egen pengebeholdning (gerne med et låg der kan låses under transport) og man kan så tælle op om pengene passer for hver enkelt, hver dag.